rapidshape tilbyder

Har du en konkret konstruktionsopgave du skal have løst? Gerne med henblik på 3D-print eller prototype udvikling? Jeg kan også hjælpe med maskinkonstruktion, 2D/3D CAD og underleverandørhåndtering.

rapidshape kan hjælpe med konstruktionsopgaver i dit CAD miljø, Autodesk Fusion 360 eller en anden løsning efter aftale.

Jeg har bl.a. erfaring med Solidworks, Onshape, AutoCAD 2D, Fusion 360, Keyshot & Solid Edge

tom-claes-hMP2mme5yG0-unsplash

Produktudvikling / Udviklingsforløb

Er der et projekt indenfor produktudvikling eller en anden opgave indenfor udvikling, produktion eller prototyping du skal bruge hjælp til?

Vil du gerne visualisere et nyt koncept eller har du brug for renderinger af dit produkt?

Jeg vil gerne vende mulighederne og give et bud på hvad jeg kan bidrage med.

 

En god brugeroplevelse er essentielt for at produkter bliver en success. UX Design er et vigtigt værktøj under udviklingen for at sikre en god oplevelse. Ved at sætte brugerens behov i centrum af et design, lære hvad brugerens forventninger er og overgå dem, ender man med loyale og tilfredse brugere.

UX Design er en iterativ process, der gennem interviews, mock-ups, prototyper og tests finder frem til den løsning der virker bedst i forhold til brugerne. Samtidig holdes forretningsmæssige mål og ønsker i fokus under udviklingsprocessen.

Ved at sikre en god brugeroplevelse og dermed tilfredse kunder, når man desuden hurtigere frem til en god løsning og kan spare tid og penge i udviklingsprocessen.

Der tilbydes kurser i forskellige niveauer. Disse kurser kan enten afholdes hos dig i virksomheden eller i faciliteter i Odense på Fyn. Deltagerantallet kan variere, 8 - 12 personer er optimalt.​

Kursus oversigt:

  • 3D-print basics
  • Software omkring 3D-print
  • Konstruktion for 3D-print
  • 3D-print for ledere, muligheder og vision

Er du interesseret?
kontakt mig gerne

Lad os tage en uforpligtende samtale omkring mulighederne og sammen lægge en plan for vejen frem.